Tjänster

Kundupplevelse

Vårt främsta fokus är alltid kundresan och att skapa en positiv upplevelse. Vi strävar efter att eliminera tekniska hinder och begränsningar så att kunden smidigt kan navigera genom plattformen utan störningar.

Kundupplevelse

Försäljningskanaler

Många företag har idag försäljning i olika kanaler, där den vanligaste kombinationen är fysiska butiker och e-handel. Företag med ursprung i fysiska butiker står inför utmaningen att varje kanal har sitt eget system som inte är integrerat.

Att hantera separata system för olika försäljningskanaler kan vara ineffektivt och skapa onödig komplexitet. Utan en sömlös integration kan företag stå inför problem som dubbelarbete, svårigheter att upprätthålla enhetlighet i produktinformation och utmaningar med att få en övergripande bild av försäljningsverksamheten. Dessutom kan det vara svårt att erbjuda en enhetlig och sömlös köpupplevelse för kunderna oavsett vilken kanal de väljer att interagera med.

En integrerad lösning för att hantera flera försäljningskanaler, med Magento som bas, ger företag möjlighet att optimera processer, förbättra effektivitet och minska kostnader. Genom att samla all försäljningsdata på ett ställe blir det enklare att analysera och dra insikter för att fatta informerade affärsbeslut. Det möjliggör också att erbjuda en enhetlig och sömlös kundupplevelse, oavsett var kunden befinner sig i köpprocessen. En sådan integrerad strategi, särskilt anpassad för Magento, kan vara nyckeln till att skapa en effektiv och framgångsrik försäljningsstrategi över olika kanaler.

Kundresan

Kundresa är idag en central term som syftar till kundens interaktion med företaget och varumärket på olika sätt, anpassat efter kundens villkor. Kunden har ingen förståelse för tekniska utmaningar och förväntar sig tillgänglighet när som helst och var som helst. Omnikanal innebär att möjliggöra en enhetlig kundresa över flera kanaler.

En kundresa kan variera, från att kunden först utforskar produkter i butik för att sedan söka efter dem online i lugn och ro för bästa pris. Alternativt kan det vara tvärtom, där kunden besöker butiken för att se produkten och väljer att genomföra köpet där för omedelbar tillfredsställelse. Kanalerna måste harmonisera för att komplettera varandra; felaktig implementering kan leda till konkurrens mellan kanaler och negativa effekter.

Vi kan omnikanaler

På New Amsterdam är vi specialister på att skapa och implementera effektiva omnikanallösningar, inom Magento-ramverket. Vårt arbete sträcker sig över både strategiska och tekniska aspekter för att säkerställa en sammanhängande och sömlös kundresa. Genom att integrera Magento och avancerade teknologiska verktyg strävar vi efter att optimera kundresan och skapa minnesvärda upplevelser över alla plattformar. Vi samarbetar med ledande partners för att maximera nyttan av personalisering och skräddarsydda upplevelser för varje Magento-baserad butik.

Tjänster inom Kundupplevelse

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO