Tjänster

Plattform & integration

Med erfarenhet av mer än 15 olika plattformar kan vi presentera alternativen som passar just er IT-struktur. Därefter assisterar vi er med integration mot system och tjänster som är skräddarsydda för att passa er verksamhet.

Plattform & integration

Vi erbjuder vägledning

Vi på New Amsterdam fungerar som en plattformsoberoende leverantör med huvudsyftet att tillsammans med våra kunder skapa optimala helhetslösningar. Med vår erfarenhet inom över 15 olika plattformar är målsättningen att erbjuda vägledning inför era strategiska beslut. Vi analyserar noga nyckelattribut och deras relation till varje e-handlares verksamhet, samt förutsättningar och strategi för att identifiera den mest lämpliga plattformen. Inom varje kategori väljer vi en till två ledande lösningar som passar de flesta nya kunder på den nordiska marknaden, med hänsyn till faktorer som marknadsandel, tillgång till kompetens, lokal funktionalitet, och dylikt.

I vår roll som teknisk partner har vi specialiserat oss på nyckelplattformar inom varje kategori. Genom att fokusera på plattformar med hög marknadsandel och stor efterfrågan kan vi erbjuda högsta expertkompetens och betraktar oss själva som ledande inom dessa områden.

Spetsade på Magento

Vår primära plattform är Magento, där vi anser oss vara ledande i Norden. Vi har arbetat med Magento i 10 år och levererat några av världens största såväl som komplexa lösningar, i kombination med enklare e-handelsbutiker där vi utnyttjar plattformens standardfunktionalitet maximalt för en snabb och kostnadseffektiv leverans. Våra utvecklare har alla mångårig erfarenhet av Magento och många har även tidigare arbetat för Magento och varit med och tagit fram lösningen från grunden. Våra arkitekter arbetar även nära Magentos egna arkitekter för att alltid hitta bästa lösningen på komplicerade problem.

Vi fokuserar även på att hålla en hög kompetens inom Woo commerce, Demandware och SAP Hybris.

Övriga plattformar arbetar vi med tillsammans med våra partners för att göra enskilda insatser, såsom att ta införa nya betalningslösningar eller ny kassa, kombinera butik med e-handel (”riktig omnikanal”), göra affärssystemintegrationer, förbättra SEO eller prestanda eller att ta fram en bättre utvecklingsprocess.

Tjänster inom Plattform & integration

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO