Tjänster

Tillväxt & expansion

För att främja tillväxt och utveckling assisterar vi din verksamhet med att nå ut till nya marknader, kundgrupper, etablera samarbeten och identifiera nya försäljningskanaler.

Tillväxt & expansion

Marknad världen över

En av dagens stora utmaningar för e-handel är att kombinera det globala och lokala perspektivet. Många e-handlare agerar på en global marknad, oavsett om de levererar globalt eller riktar in sig på specifika länder. Detta utgör en påfrestning för många e-handelsplattformar som påstår att de stödjer globala affärsmodeller, vilket i praktiken inte alltid stämmer.

En effektiv e-handelsplattform bör möjliggöra enkel expansion till nya marknader eller justering av affärs- och försäljningsstrategier. Global e-handel kan övergripande delas in i två huvudkategorier: verksamhet från ett land med leverans över hela världen (global leverans) eller skapande av anpassade butiker för varje land (global handel). Båda modellerna medför sina utmaningar och i vissa fall kan de dessutom kombineras.

Marknadsexpansion och lokalisering

För många kan marknadsexpansion verka som ett skrämmande åtagande, men det behöver inte vara så komplext. Med några simpla medel kan du som e-handlare åstadkomma stordåd.

Vi arbetar nära våra kunder för att utveckla och genomföra strategier för marknadsexpansion och lokalisering. Genom att förstå varje webbutiks unika behov och mål skapar vi skräddarsydda planer som inkluderar marknadsanalys, lokal anpassning av produkter och tjänster, efterlevnad av lokala lagar och regler, logistik och distribution, samt marknadsföring och prissättning. Vi strävar efter att assistera våra kunder i att skapa en sömlös och framgångsrik närvaro på nya marknader.

Integrera sociala medier

Att expandera en verksamhet digitalt kräver en välplanerad strategi för sociala medier, och det är här sociala medier kommer in i bilden. Vi betonar vikten av en stark social närvaro på alla digitala kanaler för att skapa en betydande och positiv inverkan på verksamhetens tillväxt och synlighet.

Magento erbjuder en imponerande uppsättning funktioner som möjliggör smidig och kraftfull integration med sociala medieplattformar. Denna robusta integrationskapacitet är en stor fördel med e-handelsplattformar såsom Magento.

Maximera synlighet och tillväxt

Sökmotormarknadsföring (SEM) är en avgörande strategi för e-handlare som vill öka synligheten och driva trafik till sina Magento-webbutiker. Genom att använda SEM-taktiker som Google Ads kan du synas direkt i sökresultaten när potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder. Magento, med sin flexibilitet och robusta struktur, gör det möjligt att implementera och optimera SEM-strategier på ett effektivt sätt. Genom att utnyttja Magento's kraftfulla funktioner kan du skräddarsy annonser, mäta kampanjprestanda och maximera din ROI inom sökmotormarknadsföring.

Vi samarbetar med flera ledande SEM-byråer som kompletterar vårt erbjudande. Med rätt verktyg kan du hantera tusentals sökord och varianter samt dynamiska annonser som anpassar sig efter användarens sökningar. 

Expandera på dina villkor

På New Amsterdam har vi en omfattande erfarenhet av att hjälpa företag med expansion. Vi förstår de unika utmaningar och möjligheter som kommer med att expandera till nya marknader och vi är dedikerade till att stödja företag genom hela processen.

Vår mångsidiga erfarenhet har gett oss insikter i olika branscher och marknader, och vi har framgångsrikt hjälpt företag att navigera genom de komplexiteter som kan uppstå vid expansion. Oavsett om det handlar om att anpassa sig till olika kulturella preferenser, förstå lokala lagar och regelverk eller optimera logistik och distribution, så har vi den kompetens som krävs för att skapa framgångsrika globala e-handelsstrategier.

Tveka inte att höra av dig om du vill fördjupa din förståelse för hur vi arbetar med tillväxt och expansion. Vi är redo att diskutera hur våra skräddarsydda lösningar kan anpassas för att uppfylla dina specifika mål och behov. Låt oss tillsammans skapa en framgångsrik strategi för din företagstillväxt.

Andra tjänster inom Tillväxt & expansion

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO